Over ons

Ieder mens is uniek, dan mag het afscheid ook zo zijn…

Wij zijn Kamsteeg Uitvaartzorg, een familiebedrijf dat in 1998 door Peter en Louise Kamsteeg is opgestart vanuit een passie voor de uitvaartzorg. In 2011 zijn we verhuisd naar Andel en hebben naast onze woning een rouwcentrum gerealiseerd dat van alle faciliteiten is voorzien.

Inmiddels vormen Peter, Louise en zwager Henk Verhoeve de directie van Kamsteeg Uitvaartzorg.

Vanaf het begin staat bij ons de persoonlijke benadering van de nabestaanden centraal. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat de rust te bewaren en goed te luisteren, zodat we precies weten wat er van ons verwacht wordt.

Het verlies van een dierbare brengt veel emoties met zich mee. Wanneer voor u gevoel en het verstand door elkaar heen lopen, kan ons team u volledig ontzorgen: We kunnen zelf de verzorging doen, de uitvaart volledig uitvoeren, onze rouwauto en rouwbus en volgauto inzetten voor vervoer en onze drukkerij gebruiken voor al uw drukwerk.

 

Ons Team

Om zeker te zijn van kwaliteit, verzorgen we alles vanuit eigen beheer.
Naast de directie hebben we een prachtig team verzorgenden, dragers, rouwchauffeurs en koffiedames die voor u klaarstaan. Met ons vakkundige team doen we er alles aan om voor u een waardig en respectvol afscheid te verzorgen.
 

      
Thea                                                               Ellen                                        Hans  

   
                Cor                                                        Kees
   
               Alie                                                        Jacob
   
               Jaap                                                       Jan

Delen: