Over ons

Ieder mens is uniek, dan mag het afscheid ook zo zijn…

Kamsteeg Uitvaartzorg is uitgegroeid tot een warm en stijlvol familiebedrijf. Aandacht voor de nabestaanden staat daarbij hoog in het vaandel. Niet voor niets zeggen wij vaak; “Ieder mens is uniek, dan mag het afscheid ook zo zijn…”. Er is een persoonlijke benadering waarin samen met de familie in alle rust de wensen van de overledene en nabestaanden worden vorm gegeven.

Een overlijden maakt bij de familie veel gevoelens en emoties los, die ieder op zijn of haar manier beleeft. Gevoel en verstand gaan door elkaar heen lopen en juist op het moment dat emoties de boventoon voeren, moeten de nabestaanden belangrijke beslissingen nemen. Juist op dat moment nemen wij voor u alle zorg uit handen en gaan wij stap voor stap met u de uitvaart voorbereiden en uitvoeren.

Om zeker te zijn van kwaliteit verzorgd Kamsteeg Uitvaartzorg alles vanuit eigen beheer. Wij leveren alle diensten die nodig zijn vanaf het begin tot het eind. Zo kunt u denken aan de verzorging, uitvoeren en regelen van de uitvaart, eigen overbreng bus en rouwauto, eigen drukkerij, opgeleid en vakkundig personeel.

In 1998 zijn Peter en Louise Kamsteeg begonnen met het verzorgen en regelen van uitvaarten. In 2011 zijn zij verhuisd naar Andel waar naast hun woning een rouwcentrum werd gerealiseerd die van alle faciliteiten is voorzien.

In 2013 is zoon Cees het bedrijf komen versterken, samen met Peter en Louise vormden zij de directie binnen het bedrijf tot 2018. Na het overnemen van een andere uitvaartonderneming heeft Cees daar nu de dagelijkse leiding. Samen met Peter en Louise vormen zoon Rick en zwager Henk Verhoeve nu de directie binnen Kamsteeg Uitvaartzorg.

Samen met een vakkundig team van medewerkers proberen wij er voor te zorgen dat een goed afscheid u verder helpt.
 

 

Delen: