De familiekamer

De familiekamer

De laatste jaren is er een toenemende vraag naar een ruimte om van een overleden in alle rust afscheid te kunnen nemen: Kamsteeg Uitvaartzorg beschikt over een familiekamer waar nabestaanden 24 uur per dag toegang hebben. Deze kamer is sfeervol en huiselijk ingericht en biedt u de gelegenheid om in alle rust afscheid te kunnen nemen. Ook bent u vrij om deze ruimte een persoonlijk tintje te geven door bijvoorbeeld foto’s of tekeningen te plaatsen als herinnering aan de overledene.

In de pantry staan koffie, thee en ook frisdrank voor de kinderen tot uw beschikking. Zo kunt u samen met uw kinderen, familie en vrienden in een intieme en huiselijke omgeving een persoonlijke invulling geven aan het afscheid. Als opbaren thuis niet mogelijk is, of als u er misschien tegen op ziet, hopen wij dat deze familiekamer voor u een goed en mooi alternatief is en u zich deze dagen hier een beetje ‘thuis’ zult voelen.

Elke familie krijgt een eigen code die toegang geeft tot de sleutelkluis, zodat u zelf kunt bepalen aan wie u deze persoonlijke code geeft.

Delen: