De familiekamer

De familiekamer

De laatste jaren is er een toenemende vraag naar een ruimte om van een overledene in alle rust afscheid te kunnen nemen. Wij beschikken over een familiekamer waar nabestaanden 24 uur per dag toegang hebben. De kamer is sfeervol en huiselijk ingericht en biedt u de gelegenheid om in alle rust afscheid te kunnen nemen. Ook bent u vrij om deze ruimte een persoonlijk tintje te geven door bijvoorbeeld foto’s of tekeningen te plaatsen als herinnering aan de overledene.

In de pantry staan koffie, thee en ook frisdrank voor de kinderen tot uw beschikking. Zo kunt u samen met uw kinderen, familie en vrienden in een intieme en huiselijke omgeving een persoonlijke invulling geven aan het afscheid. Als opbaren thuis niet mogelijk is, of als u er misschien tegen op ziet, hopen wij dat deze familiekamer voor u een goed en mooi alternatief is en u zich deze dagen hier een beetje ‘thuis’ zult voelen.

Elke familie krijgt een eigen sleutel die toegang geeft tot de familiekamer, zodat u zelf kunt bepalen wanneer u komt, met wie u komt en hoe lang u wilt blijven.


Delen: